Stefan Pilgersdorfer versterkt ploeg van N-VA Beernem

Op 17 januari 2024, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij

Er is opnieuw versterking voor het team van N-VA Beernem. Zo maakt Stefan Pilgersdorfer sinds kort deel uit van het afdelingsbestuur. De zaakvoerder van S2 Partyrent woont sinds 2018 in Oedelem en volgt al langer de politieke actualiteit.  “De visie, de goesting en teamspirit van N-VA Beernem overtuigden me om zelf politiek engagement op te nemen”, vertelt de 41-jarige ondernemer.

Stefan, waarom kies je voor de N-VA?

De partij bevindt zich aan het rechterkant van het politieke spectrum, wil echt vooruit gaan en durft daarbij af te stappen van de gevestigde en voorbijgestreefde systemen. In Beernem is het de partij die het meeste kan betekenen voor haar inwoners.

Hoe kom je bij de lokale afdeling van N-VA Beernem terecht?

Via een aantal gelijkgestemde vrienden in Oedelem en Beernem maakte ik kennis met Gijs Degrande. Toen ik ook de andere leden van de lokale afdeling leerde kennen, vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Niet alleen de visie maar ook de goesting, de wil en de teamspirit bij N-VA Beernem overtuigden me om zelf politiek engagement op te nemen.

Hoe wil jij het verschil maken in de Beernemse politiek?

Als lid van N-VA Beernem wil ik in de eerste plaats luisteren naar wat er echt toe doet voor onze inwoners. Daarbij ondersteun ik elk voorstel die een stap vooruit betekent voor de Beernemnaar. Het zijn vooral de thema’s verkeersveiligheid, criminaliteit, jeugd en evenementen waarvoor ik me maximaal wil inzetten.

Welke uitdagingen zie jij de komende jaren voor Beernem?

Na de huidige legislatuur is het overduidelijk dat er voor de volgende beleidsploeg maar weinig financiële ademruimte zal zijn. Daarom moeten we inzetten op het efficiënter inzetten van centen en middelen en dat zonder afbreuk te doen aan de dienstverlening en het verenigingsleven. Tegelijk moeten we Beernem weer een bruisende gemeente maken waar elke inwoner zijn gading vindt en waarbij de lokale economie een boost krijgt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is