Nieuw bestuurslid in de kijker: Gilles Deweerdt

Op 12 december 2017, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij

Heel wat mensen traden de voorbije maanden toe tot het bestuur van N-VA Beernem. Een van hen is Gilles Deweerdt. Gilles is 25 en woont sinds vorig jaar in Beernem met z’n vriendin Hannelore. Hij werkt in Brussel als communicatiespecialist op het N-VA-partijsecretariaat. We stelden Gilles enkele vragen.

Waarom N-VA Beernem?
"In Brussel leerde ik Beernems lijsttrekker Gijs Degrande kennen. Hij vroeg me om een vergadering van zijn lokale afdeling bij te wonen. Ik werd er zeer warm ontvangen door het  bestuur. Het viel me op dat voor N-VA Beernem de burger centraal staat. Het is een ploeg waarvoor ik mijn hand in het vuur steek, een ploeg waarmee ik vol vertrouwen naar de verkiezingen stap."

Op welke realisaties van deze legislatuur ben je trots?
"De realisaties op het gebied van veiligheid hebben indruk op mij gemaakt. De verkeersveiligheid werd systematisch aangepakt, waardoor het nu veiliger dan ooit is voor zwakke weggebruikers. Door het installeren van ANPR-camera’s is ook het aantal inbraken door dievenbendes drastisch teruggeschroefd. Dit toont aan dat de verandering in Beernem wel degelijk werkt."

Wat wil je in de toekomst realiseren?
"Graag zie ik de gemeente nog bruisender met meer bedrijvigheid en uitdagingen voor jonge mensen. Op het vlak van veiligheid pleit ik voor meer zichtbaarheid van de wijkagent en een betere bereikbaarheid van de politie in het algemeen."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is