Evelien Tant versterkt de ploeg van N-VA Beernem

Op 17 mei 2018, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij, Verkiezingen 2018

De ambitieuze ploeg van N-VA Beernem blijft maar groeien! De volgende nieuwe naam in het rijtje is de 32-jarige Evelien Tant uit Oedelem.  Samen met haar man Jeffrey De Mey heeft ze twee zoontjes Vic en Louis.  Op professioneel vlak is Evelien bediende in de juridische sector. In haar vrije tijd doet ze aan hardlopen en supportert ze voor haar voetballende zonen.. Sport staat dus centraal in het gezin van Evelien.  Ook op lokale evenementen is ze graag aanwezig.

Waarom koos je voor N-VA?

N-VA vertrekt niet vanuit structuren maar vanuit de burger.  Het is een dynamische partij die voluit gaat voor vooruitgang.  Dat spreekt mij enorm aan.  Ook de communicatie van N-VA Beernem is zeer duidelijk.  De partij gaat resoluut voor vooruitgang op verschillende vlakken. Dat gaat van verkeersveiligheid tot het stimuleren van vrijwilligerswerk voor zorgbehoevende.  N-VA Beernem doet dat met een enorme inzet.

Wat vind je belangrijk?

We moeten onze  inwoners zoveel mogelijk  betrekken bij wat er gebeurt en leeft in onze gemeente. Daarbij moeten we maximaal inzetten op  inspraak  van de burger. Zelf wil ik me voluit inzetten voor verkeersveiligheid en de ondersteuning van culturele evenementen en lokale handel. 

Wat was volgens jou de belangrijkste realisatie in Beernem de voorbije jaren?

Persoonlijk ben ik zeer onder de indruk van het vernieuwde  Schepenhuys .  Dit prachtige gebouw zorgt voor nieuw leven in het centrum van Oedelem. Ook de uitbreiding van sportpark Drogenbrood biedt mogelijkheden voor verschillende sportverenigingen. 

Wat is de grootste uitdaging voor de komende jaren?

Veiligheid is een thema dat verder moet uitgewerkt worden en dat op verschillende vlakken. Het is ook belangrijk om te investeren in een bloeiende gemeente en een warme samenleving. Belangrijk is dat dit gebeurt binnen een financieel evenwichtig kader zonder de burger extra te belasten. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is