De nieuwjaarswensen van N-VA Beernem: deel 4

Op 7 januari 2020, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij

Exit 2019, welkom 2020!

Onze bestuursleden blikken op onze website een laatste keer terug op 2019. Daarnaast geven ze elk hun nieuwjaarswensen voor 2020. Zij  formuleerden daarom   een antwoord op elk van deze drie vragen:

Wat vindt u de belangrijkste gebeurtenis, evolutie of trend van het voorbije jaar?
Wat was voor u het beste radio en/of tv-programma/toneelstuk/concert/boek/film/cd/optreden… van 2019?
Wie wenst u wat toe voor 2020?

 

Hier leest u de antwoorden van Jef, Evelien en Linde.

 

Jef Vansteenhuyse

  1.  Een gemeenschap kun je niet besturen zonder verantwoordelijke politici.. Op nationaal vlak stelden sommige partijen alles  in het werk  om de N-VA te laten vertrekken uit de regering. Daarna gebeurde er een volledig jaar niks. Bovenal zorgden de lopende zaken voor een stevige ontsporing van het budget. Ook in Beernem zien we een gelijkaardig fenomeen. Het voorbije jaar was er geen echt beleid en al zeker geen visie..  Ook bij ons was er een  ontsporing van het het budget die wordt opgelost door een zware verhoging van de belastingen.
  2. Ongelooflijk wat een apart leven ‘Topdokters’ leven of leiden. Het zijn echte fanaten, idealisten, workaholoics maar op en top bezig voor andere mensen. Top!:
  3. Overal rust door elkaar te vinden, door samen te werken en te leven.

 

Evelien Tant

  1. Het afgelopen jaar zijn verschillende lokale handelaars in Oedelem gestopt. Een zeer negatieve evolutie die we het komende jaar dringend moeten omkeren.
  2. De-Musical 40-45 liet op mij een overdonderende indruk. Wat een indrukwekkend spektakell!
  3. Laat 2020 een jaar zijn waarin iedereen kan genieten van een bruisende, sportieve en culturele gemeente. Ik wens het jullie alvast met een warm hart toe.

 

Linde Ringoot

  1. De renovatie van bib was voor mij het absolute hoogtepunt. De bibliotheek groeide nog  meer uit tot één van mijn favoriete plekken in Beernem
  2. Het optreden van P!nk in Amsterdam liet een ongelooflijke indruk na.
  3. Voor kinderen en jongeren, dat ze zich veilig voelen in gemeente Beernem en ze met hun persoonlijke problemen steeds bij iemand terecht kunnen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is