Bestuurslid in de kijker: Lien De Wispelaere

Op 21 november 2017, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij

De voorbije maanden versterkten verschillende nieuwe mensen de bestuursploeg van N-VA Beernem.  Zo is er de 34-jarige Lien De Wispelaere uit Oedelem.  Ze is gehuwd en heeft twee dochters. Samen met haar zus heeft ze een kinderdagverblijf in de Holleweg.  Lien stelt zich met plezier voor op onze website.

 

Waarom N-VA Beernem?

Lien:  “Ik ben geboren en getogen in Oedelem en ben er ook blijven wonen. Ten eerste omdat het merendeel van mijn familie hier woont en ten tweede omdat ik geen betere plaats kan inbeelden om te  verblijven.  Maar er is altijd ruimte voor verbetering en dan komt  N-VA  Beernem in de kijker. Het is de partij die staat voor verandering en die hard werkt aan het verbeteren van onze gemeente, het is de partij waarin ik me 200 % kan vinden”.

 

Wat is voor jou belangrijk?

Lien: “Als jonge moeder en uitbaatster van een kinderdagverblijf vind ik de kinderopvangwijzer en het nieuwe Huis van het Kind zeer belangrijk. Beiden zijn een absolute meerwaarde voor jonge gezinnen in onze gemeente.  Schepen van Kinderopvang Barbara Vandenbrande en haar medewerkers werkten hard aan een mooi en gevarieerd jaarprogramma en met succes!

 

Wat was volgens jou de belangrijkste realisatie die deze legislatuur gebeurde?

Lien: “ De ambitieuze en toffe ploeg van N-VA Beernem realiseerde de voorbije jaren veel mooie dingen voor jong en oud. Zo waren er de renovatie van het Schepenhuys en de omvorming van het begraafpark in Oedelem.  Daarnaast is er de bibliotheek die volop  uitgebreid wordt en binnenkort zijn er de nieuwe lokalen voor de Beernemse Scouts en de Chiro’s van Oostveld en Sint-Joris”.

 

Wat is voor jou  de komende jaren  belangrijkste uitdaging?

Lien:  “ Veiligheid wordt volgens mij een zeer belangrijk thema in Beernem. Als gemeente moeten we niet alleen de veiligheid van onze vernieuwde bedrijvenzone garanderen maar ook de veiligheid van de eigen woningen is primordiaal. Daarnaast mogen we ook de veiligheid aan de schoolpoort niet vergeten.  Zelf wil ik graag m’n steentje bijdragen aan het verbeteren van onze gemeente en hoop dat we met de N-VA de kans krijgen om verder te werken zoals we bezig zijn.”. 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is