Openluchtfilm in Beernem

Op 11 augustus 2015, over deze onderwerpen: Cultuur

Op 14 en 22 augustus pakt de gemeente Beernem uit met een zomerfilm op een unieke locatie. De filmvoorstellingen kaderen in het zomerprogramma van de gemeente. Schepen van Cultuur Gijs Degrande (N-VA) licht toe : “Na de geslaagde en gezellige proef vorig jaar organiseren we dit jaar twee filmvoorstellingen in open lucht. De combinatie van een kwaliteitsvolle film met een hapje en een drankje op een unieke locatie bevat alle ingrediënten voor een gezellige zomerse avond.  De organisatie is telkens een samenwerking tussen OC De Kleine Beer en enkele verenigingen. We mikken op een echt zomerfeest voor de buurt en duimen uiteraard voor mooi weer.”  

Duiven in de Kooldreef

Op vrijdag 14 augustus doet de Kooldreef dienst als openluchtbioscoop. “Onder het groene bladerdak van de sfeervolle dreef in het hartje van Sint-Joris tonen we de film ‘Flying Home’. Femma Sint-Joris en Duivenmaatschappij Nu of Nooit staan mee in voor de organisatie en zorgen voor een zomerse bar.”

Pride in Kleuterweelde

Op zaterdag 22 augustus is het verzamelen geblazen in het prachtige park van Kleuterweelde. “De voorstelling van de film ‘Pride’ verloopt er in samenwerking met MOOV, de bibliotheek van Beernem en KWB Beernem. Naast een sfeervol zomerterras is er ook live muziek van Marek en Vrienden.”

De film start telkens om 21u30 en vanaf 19u30 wordt het zomerterras geopend. De toegang is telkens gratis. Bij regenweer gaat de film door in de Sinjo en de Kleine Beer. Meer info : www.beernem.be

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is