N-VA gaat voor Beernem in Actie

Op 12 juli 2011

De N-VA wil het ondernemerschap in Beernem ondersteunen en versterken. In haar actieplan ‘Beernem in Actie’ maakt de N-VA de analyse, werkt haar krachtlijnen uit en doet meteen concrete voorstellen voor een volwaardig beleid Lokale Economie. 

 

Het actieplan stoelt op vijf pijlers: ondernemersgerichte communicatie, ruimte om te ondernemen, een aantrekkelijk ondernemersklimaat, duurzame mobiliteit en een groene lokale economie. Rond die pijlers doet de N-VA ruim dertig concrete voorstellen

                                                                                                       

Voor de N-VA verdient het ondernemerschap de nodige aandacht. In 2010 telde Beernem maar liefst 1.287 ondernemingen, goed voor bijna 14% van de totale actieve bevolking.  Ook de aanwezigheid van de actieve ondernemersorganisaties bewijst dat er in de gemeente heel wat ondernemingszin aanwezig is.

 

Afdelingsvoorzitter Gijs Degrande: “Een volwaardig en toekomstgericht beleid Lokale Economie bevordert niet alleen de groeikansen van de ondernemingen en KMO’s. Een gezond ondernemingsklimaat draagt ook bij tot de werkgelegenheid en een verbetering van de algemene welvaart en leefbaarheid in onze gemeente.”

 

De Beernemse N-VA-afdeling bezorgt het actieplan aan de Lokale Adviesraad voor Handel en Nijverheid. Ondertussen kregen ook alle Beernemse zelfstandigen en ondernemers de folder ‘Beernem in Actie. N-VA Beernem gaat voor een ondernemende gemeente’ in de bus. Het volledige actieplan kun je nalezen op de site bij de rubriek 'Dossiers'.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is