N-VA Beernem wordt drie jaar en viert dat vrijdag 9/12 in het Parochiaal Centrum van Oedelem!

Op 5 december 2011

Tien jaar geleden rees de N-VA als nieuwe Vlaamse partij op uit de as van de Volksunie. Eind december 2009 schoot ook de Beernemse N-VA-afdeling uit de startblokken. Reden genoeg dus om te vieren. De N-VA snijdt de verjaardagstaart aan op vrijdag 9 december in Oedelem.

In de N-VA Bar kunt u terecht voor een glas, een babbel en de ondertussen gekende gezelligheid
van N-VA Beernem. Doorlopend brengen foto’s en filmpjes 3 Jaar N-VA Beernem in beeld. De gespreksavonden, boeiende uitstappen, politieke acties en sfeerbeelden van de Vlaamse en federale campagnes komen allemaal aan bod. Daarnaast maakt u kennis met de huidige bestuursploeg.

 De unieke documentaire ‘De Kracht van de Overtuiging’ is een politieke thriller doorspekt met emoties over 10 Jaar N-VA. Aan de hand van exclusief beelmateriaal, persoonlijke
anekdotes en herinneringen vertellen de hoofdrolspelers u het verhaal van een kleine partij die groot werd. Een verhaal van teleurstelling en hoop.

 

Iedereen is van harte welkom om mee te vieren op vrijdag 9 december 2011 in de N-VA Bar in het Parochiaal Centrum in Oedelem. Hiep, hiep,hiep…

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is