N-VA Beernem laat weeszieken niet in de kou staan

Op 16 december 2014

De week voor Kerstmis is traditioneel ‘De Warmste Week’ van het jaar. Dan vindt steevast Music for Life plaats, de jaarlijkse solidariteitsactie van Studio Brussel.  Ook dit jaar doet N-VA mee aan deze actie.

Net als vorig jaar willen we met onze actie aandacht en fondsen genereren voor de strijd tegen weesziekten. Die zeldzame aandoeningen, die minder dan 50 op de 100.000 mensen treffen, lijden nog vaak onder een gebrek aan belangstelling en financiële middelen voor onderzoek.  Tussen 17 en 24 december organiseren de lokale N-VA-afdelingen de meest uiteenlopende acties. In elke provincie engageert zich een nationaal mandataris voor een specifieke weesziekte. In West-Vlaanderen is dat Vlaams Volksvertegenwoordigster Cathy Coudyser.  De opbrengst van de West-Vlaamse acties gaat integraal naar BOKS vzw, een vzw die zich bezig houdt met de problematiek van zeldzame stofwisselingsziekten.

Ook met N-VA Beernem willen wij uiteraard  ons steentje bijdragen en daarom zijn we op woensdag 17 december 2014 vanaf 6u30 aanwezig in het station van Beernem.  We verkopen er verse koffie aan de Beernemse pendelaars.  Bovendien hebben we onze eigen N-VA-thermosbeker mee. Dit leuke hebbeding werd speciaal voor Music For Life ontworpen.  Voor een klein bedrag is deze beker de jouwe en bovendien steun je er een goed doel mee.  Hopelijk tot dan!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is