Lidmaat in de kijker: Matthias Vandenbrande

Op 6 september 2010

LIDMAAT IN DE KIJKER… Matthias Vandenbrande

 

Matthias is 25 jaar, nog niet gehuwd maar samen met Aurelie Claeys. Matthias werkt als bediende bij de firma Bauwens te Beernem. Hij is opgegroeid in Beernem, en heeft zich altijd al ingezet voor de jeugd van Beernem. Bij de Beernemse jeugd is zijn ‘The BassMent’ een gekend fenomeen. Matthias is een veel gevraagde DJ op lokale fuifjes en durft zelf af en toe ook al eens iets organiseren.

 

- Waarom de N-VA? 

 

Omdat er dringend iets moet veranderen in ons land.  En de N-VA is voor mij daar de beste garantie voor.  De N-VA draait niet rond de pot, zegt waar het op staat en voegt ook de daad bij het woord. De N-VA wil echt iets ondernemen en doet wat ze belooft. Dat bleek al in het verleden. Ik heb dan ook het volle vertrouwen voor de toekomst.

 

- Hoe ben je bij de N-VA terechtgekomen?

 

De N-VA is een partij waar ik me het best in kan vinden. Toen Gijs en Lode me vroegen om eens rond de tafel te zitten om het een en ander te bespreken i.v.m. het jeugdbeleid in Beernem, heb ik geen moment geaarzeld. Samen zijn we tot een mooi jeugdactieplan voor onze gemeente gekomen.

 

- Wat is voor jou belangrijk?

 

Omdat ik veel bezig ben met muziek, vind ik dit –zoals veel jongeren- ook zeer belangrijk.  We moeten jongeren de kans geven om zelf creatief te zijn.  Creativiteit van jongeren moet ook ten volle benut worden, is het nu schilderkunst, muziek, dans of toneel! Ik vind het dan ook een goed idee om het jeugdhuis te laten gebruiken als repetitiekot of beginnende DJ’s er te laten oefenen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is