Geslaagde slotmeeting voor N-VA Beernem!

Op 9 oktober 2012

De voorbije weken was het razend druk voor onze afdeling. Met heel veel enthousiasme en gedrevenheid zijn we aan zeer leuke verkiezingscampagne bezig. We trokken met  onze ondertussen vrij bekende caravan doorheen de gemeente, we namen de fiets en stelden ons horecaplan voor, we busten onze verschillende verkiezingsfolders en trokken van deur tot deur voorheel wat huisbezoeken.

Op vrijdag 5 otober 2012 hielden we onze slotmeeting van de huidige verkiezingscampagne. In OC De Kleine Beer stelden we onze 21 kandidaten voor en werd ons ambitieuze programma toegelicht. Het was niemand minder dan Pol Van Den Driessche die als gastheer en presentator fungeerde op dit officiële slotmoment. De bekende Bruggeling en communicatiespecialist van onze partij heeft het zelf razend druk met het leiden van de campagne in zijn thuisstad maar hij stond er toch op om bij ons aanwezig te zijn, iets waarvoor wij hem nog eens willen bedanken.

Het enthousiasme in de zaal was in ieder geval voelbaar en doet het beste vermoeden voor komende zondag! Een hele resem foto's van de avond vind je via onze facebookpagina of via deze link http://www.facebook.com/#!/media/set/set=a.512359812127418.133035.121494554547281&type=3 .

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is