Creativiteit centraal op tweede BIZZ avond

Op 17 december 2014, over deze onderwerpen: Lokale economie

Op donderdag 27 november vond in OC De Kleine Beer  voor  het tweede jaar  op rij de BIZZ avond plaats.  De BIZZ avond is een ondernemersavond georganiseerd door de Beernemse Raad  Lokale Economie in samenwerking  met de gemeente Beernem, UNIZO, Voka en Markant.

Dit jaar kwam   Dhr. Peter Bertels op bezoek.  Bertels is  projectmanager van DC Flanders, de Vlaamse organisatie voor ondernemingscreativiteit.  Doel van deze organisatie is Ondernemend Vlaanderen creatiever en Creatief Vlaanderen ondernemender te maken. Schepen Vandenbrande was bijzonder trots dat Beernem zo’n topspreker  kon strikken. Vandenbrande: “   Bertels wist het talrijke publiek duidelijk te inspireren. Volgens hem  is creativiteit is  geen doel op zich maar een middel om bedrijven succesvoller te maken.  De inzichten van de gastspreker waren voor onze ondernemers  bijzonder leerrijk, net als de verschillende nieuwe tools die ze aangereikt kregen”.

Na de boeiende voordracht van Peter Bertels was er aansluitend een netwerkmoment met degustatie van  de verschillende Beernemse streekproducten.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is