N-VA Beernem dankt hulp- en veiligheidsdiensten

Op 17 februari 2017

Ook dit jaar houdt N-VA Beernem haar bekende Valentijn-actie. Naar goede gewoonte verwent de partij mensen die zich in zetten voor Beernem met een lekker stukje chocolade. Dit jaar zet de Beernemse N-VA de mensen van de politie, brandweer en het Rode Kruis in de kijker.

“In Beernem kunnen we rekenen op de plichtsgetrouwe inzet van vele politieagenten, brandweermannen en vrijwilligers van het rode kruis. Dagelijks staan zij paraat om snel en efficiënt tussen te komen. Met een klein gebaar willen we hen vanuit N-VA Beernem dankjewel zeggen voor hun gemotiveerde en deskundige inzet en zorg voor onze veiligheid."

De veiligheid van onze inwoners is voor de N-VA een absolute prioriteit. “N-VA kiest voor een performante en goed georganiseerde politie en brandweer. De slagkracht van onze veiligheidsdiensten willen wij in de toekomst nog verder versterken en verhogen. Voor N-VA is een efficiënt, dynamisch en modern uitgerust brandweer- en politiekorps een echte must. Daar moeten we ook op inzetten. Want alleen een veilige gemeenschap biedt vrijheid en vertrouwen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is